Uncategorized

Who’s My Sweet Stalker Tu?

Assalamualaikum
Dalam entry lepas aku ada mention tentang sweet stalker kan..Sebenarnya was-was jugak nak publish stalker nie..Risau jugak lah kan dia tak boleh terima..hehehehe…nanti merajuk…susah nak pujuk..hihihi..
Ada cerita di dalam entry ini >>>>  Entri Tanpa Tajuk
Dan aku was-was jugak nak publish gambar orang nie sebab takut nanti readers cakap menunjuk-nunjuk..hehe..Tapi nak menghargai stalker aku nie …rewards entry nie untuk dia sebab sentiasa menyokong minat aku nie..Supporting,sporting and understanding..
Kisah Si Dairy
saja nak kasi gambar kecik..hehehe…diambil pada tanggal 12 feb 2012
Nielah stalker saya…hari hari dia baca entry saya…comel kan…hehehe…Sweet stalker aku nie dah bersama aku dekat 3 tahun lamanya…Tahun 2014 bulan 2 genaplah 3 tahun..Percaya tak kami tidak pernah bercinta sebelum kawen????
Semakin hari semakin sayang gitu.hehehe…Dia banyak memberi inspirasi pada aku jugak..Setiap apa yang berlaku pada blog aku nie,dialah pengomen tegar sebenarnya..Sekarang lebih memahami apa itu blog..Kadang-kadang En.Husband bagi idea untuk buat sesuatu entry…Love him so much..heheh…Alhamdulillah walau tidak lagi dikurniakan anak.kami bahagia..Insyallah…sob..sob..
Aku tahu dia akan baca entry nie..sorry ye yunk,terpublish gambar nie..rileks ar…satu jer pun…hihihi…
Dialah tempat aku bergaduh..hehehehe…dah macam budak-budak kami ni..Minat kami sama…so senang kan…Cuma dia bukan blogger..
Harap terus bagi support kat bini hang yang gila nie eh…
Tahun depan ada ke plan nak bawak pi melancong…i dah survey2 sesuatu kat blog nie..
baca eh!!!
 sekarang nie memang melekat la kat blog ni..sebab harap dapat pi LWOT..
baca sini.>>>> Blog coklateyes

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *