Uncategorized

Shopping Di Zalora

Assalamualaikum
Memang berbaloi-baloi shopping online kat Zalora..Memang dulu ramai jugak yang kata shopping dengan zalora banyak masalah..Tapi itu mungkin dulu..Sekarang nie mybe diorang dah ambil port semua kelemahan-kelemahan diorang .Dan sekarang nie diorang dah upgrade mutu perkhidmatan..
Baca Entri lepas disini >>> Disebabkan Kemalangan Itu
Kenapa aku cakap macam tu?? sebabnya aku dah pun shopping dekat Zalora nie..Dapat Voucher dari zalora terus aku beli barang dari Zalora..Hari Isnin petang aku beli,Hari selasa barang dah sampai..Cepat kan..
zalora
Bukti aku beli kat zalora occay…hehehe
Di dalam parcel tu juga diletakkan juga slip penghantaran semula barang yang salah diterima..Wauuuu….betul tak dia dah upgrade..hehehe..bukan la sebab memuji untuk dapatkan voucher lagi dari Zalora..Tapi itu kenyataan.
Aku beli satu kasut yang aku nak…Flat dan simple..
Flat Shoes
shoes
kasut yang memang aku nak…hehehe.cantik tak…
So lepas nie aku dah yakin untuk bershopping lagi di Zalora..
Sesiapa yang nak cari shopping online boleh la ke website www.zalora.com.my

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *