Uncategorized

Problem CBox

Assalamualaikum
Kalau korang perasan kat cbox aku nie,confirm korang akan cakap,”alamak..tertekan banyak kali pulak”
Padahal,sebenarnya memang cenggitulah apa yang berlaku kat cbox aku..Aku pun tak faham kenapa..malas nak usik-usik sangat sebab takut terjadi seperti Entry ini
So,sebab tu aku abaikan cbox tu jadi macam tu..Rasanya takde masalah kan..hehehe..
Eh.Eh….ada pertanyaan fais kat situ…Dia bagitau iklan Nuffnang Square aku hilang??
Aku dah check ada..tapi jarang keluar..aku pun tak faham…Dah dua kali buat..Dekat ads unit tu pun ada dua jerk..
See…..hilang sudah..
Yang ni pun aku abaikan jugak sebab rasanya ikut suka dia kot bila dia nak keluar…takut la jugak ada masalah nanti..huhuh..
So korang,tamo keliru-keliru ye..Chill jerk..
Good nite.
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.