Uncategorized

Entry Tanpa Tajuk

Assalamualaikum
Setelah 2 tahun aktif berblog,alhamdulillah..ramai kenalan dari alam maya yang sudi berkawan dengan blog nie dan tuan blognya..
Suka duka untuk menjadikan blog ni terbaik seperti sekarang nie memang lah payah..Kalau dulu aku rasa,aku nak blog aku cantik tanpa sebarang isi entry yang bermanfaat untuk dikongsi..buat blog nie untuk suka suka jerk..Tapi lama kelamaan minat untuk menulis tu ada walaupun kebanyakkan entry aku guna bahasa pasar..
Mukadimah pepagi nie sebelum memulakan kerja..Selamat pagi rakan-rakan blog..Harap hari ini lebih baik dari semalam…
Dulu…
Nak dapatkan 1 komen pun payah.bila ada orang komen,dah macam jakun..Macam nak buat pengumuman besar-besaran jerk sebab ada jugak orang yang sudi komen blog aku nie..
Sekarang
Alhamdulillah,,lebih dari 10 komen untuk satu entry.Bermakna ada yang sudi nak berkawan kan…hehehe
Biasalah..pepagi bila nak up entry mestilah kena warm up dulu..cerita jelah apa-apa yang berkaitan dengan blog dan diri kita nie..kan..kan…lepas tu singgah di blog blog mereka..Dah menjadi satu kemestian untuk aku buat hari-hari kecuali ari minggu..Memang tak sempat ler nak berblogwalking.
.bali
salah satu tempat percutian di bali..ambil dari google
Saja nak letak pic nie..Nak bagi tau kat my sweet stalker tu..nak bercuti kat sini boleh??
Eh..Eh…nanti aku ceritakan siapa sweet stalker aku tu ea…hihihiihi
jumpa di next entry….Semangat-semangat untuk bekerja occay
Korang nak tahu tak sape yang aku maksudkan…sila angkat kaki ea….hehehe

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *