nuffnang

CPUV Nuffnang Oktober ke-6

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Sejak 2-3 bulan nie,aku tak henti-henti dapat CPUV..walaupun tak banyak mana,tapi syukur bertambah..Bila tengok ramai yang dah cashout kan account Nuffnang,Semalam 1st time aku Cashoutkan jugak.Niat hati nak simpan beratus-ratus,tetapi memandangkan En.husband suruh cashoutkan,So aku terima cadangannya.Sebab kata En.Husband,Kita try dulu cashoutkan,Sebab 1st time kan..Kenalah tengok bagaimana mereka membayar..Takutlah jugak earning tu kena telan..So,sebab tu lah aku cashoutkan semalam..hehehe..Ingat duit tu aku nak beli barang-barang untuk buat GA nanti..Saja nak guna hasil titik peluh sendiri..Takmo sponsor2…sebab aku nak rewardkan hadiah-hadiah tu untuk mereka yang rajin datang dan singgah,komen di blog aku nie..Tanpa mereka siapalah aku ni..
So,lepas tadi aku dok berjalan-jalan di blog kenit cenonit tu,aku gatai tangan nak check nuffnang aku jugak..Dam hasilnya…
Nuffnang
Alhamdulillah…
Harap lepas nie rezeki diperluaskan lagi Insyallah…
Thanks Nuffnang
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE