di pagi hari sabtu

Selamat Pagi Sabtu Yang Ceria

Assalamualaikum
selamat pagi
Tak sabar rasanya nak habiskan kerja hari nie…Hari nie dah janji dengan en.husband nak balik my kampung..mauahaha….best-best…Aku memang plan nak balik memandangkan adik aku yang dok pahang tu pun nak balik jugak..So boleh la jumpa dia..Lagipun tak lama dia kat kampung.Hari isnin dah balik ke Pahang semula..So nanti dah susah nak jumpa.Nak jumpa my little kids 3 orang tu…Rindu dekat diorang..Biasalah,aku menumpang kasih dengan anak saudara memandangkan aku belum punyai anak..Amik berkat mak dia yang tengah dalam hari tu..Aku tak sure dah habis pantang ke belum…Adik aku nie muda lagi..baru nak masuk 24 tahun…anak dah 3…Blurppppp…aku nak mintak satu dia tak bagi…muahaha…banyak cantik kata dia..Of courselah..sape yang boleh senang-senang nak bagi anak pada orang lain kan…
Nasib baik hari nie kerja halfday,so tak terasa sangat la lamanya…Lagipun otak tak semak sebab si kayu tu xdatang…heheheh..takyah la aku mention sangat sapa si kayu nie…
Ada ke yang tengah membuta pepagi nie..
Sedang tidur
Wah…kemain seronok lagi ye …siap mimpi-mimpi lagi….bangun pepagi buat aktiviti sikit…Jangan dok tidur je yer…Aku tujukan ucapan nie untuk en.husband..satgi mesti dia baca entry nie..Dia stalker aku yang paling cumelll…Cumel la sangat!!
ok…Start the engine Now!!!!
Sedang tidurStart the engine
Start your work NOW!!!!
start working
sumber pic :google

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *