Uncategorized

Pengakuan Faizal Ismail Meninggalkan HotFM

Assalamualaikum
Semalam memang ada berita mengatakan faizal Ismail akan meninggalkan HotFM.Tapi ada ura-ura mengatakan itu adalah kenyataan hangit yang dikeluarkan oleh FBI..
Faizal Ismail Tinggalkan Hot FM?
Sumber baca disini 
Kalau korang mengikuti HotFm pagi nie,mesti korang dah tahu tentang kesahihan ini benar atau tidak.
Pagi Tadi,Sealan Paul Selaku Boss Hotfm membuat Pengumuman bahawa FBI akan meletakkan jawatan sebagai Penyampai Radio HotFM.Perletakkan jawatan ini adalah pertengahan bulan november nanti..
Tapi aku terdengar tadi Sealan bagitau,yang FBI akan membuat part time disitu..Betul Ke.Wallahualam.
Bagi aku yang selalu pepagi buta bukak Radio,X sah lah kalau aku tak bukak HOTFM nie..
Sebab aku suka 3 penyampai radio nie,iaitu Fara Fauzana,AG dan jugak FBI..
Hotfm
Mungkin itu yang terbaik untuk Faizal Ismail untuk mengukuhkan lagi ekonomi keluarganya..Dan satu impian Faizal jugak untuk membuka satu bisness selain memajukan dirinya sendiri..
Doa yang terbaik untuk faizal semoga terus success di masa akan datang.Pastinya peminat di luar sana merindui keletah Faizal Ismail bersama dua orang rakannya setiap pagi..sayonara…as sedih pagi tadi dengar ucapan Sealan…La nie kat tempat kerja dah tak boleh dengar radio dah…
    Faizal Ismail
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE