Nagging

Nothing Left To Say

Assalamualaikum
Minggu nie minggu yang sibuk sikit bagi aku,Kerap balik awal sejak kakak ipar masuk hospital..Nak pantau anak-anaknya dirumah.Walaupun ada ayahnya yang jaga,tapi aku nak jugak tengok keadaan anak-anak buah aku tanpa ibu dia..
Kesian dengan si kecil yang selalu meragam nakkan ibu dia,,Memang tak boleh berenggang dengan ibu dia..Nie dah berapa hari berpisah dengan ibu dia,rasa badan semalam dah nak demam..Mungkin rindu pada ibunya..Semalam juga terpaksa mak ambil anak-anak abang,sebab abang dah berapa hari cuti..So hari nie kenalah masuk kerja..
Mungkin si kecil kalau dengan nenek dia ok sikit kot..Aku harap macam tulah..Risau jugak kalau demamnya makin teruk..
Harap kakak ipar aku boleh balik cepat…So,hari nie boleh la aku balik lambat sikit…biasalah,aku memang suka balik lambat.lagipun kat rumah takde benda nak buat..Baik buat kerja lebih masa,boleh jugak buat simpanan nanti.Lainlah kalau dah ada baby,balik boleh la bermain dengan anak kan…
Harap insyallah,akan ada pengalaman itu..
Pagi nie rasa zero pulak otak nie nak mengarang..Takde bahan untuk dikongsi buat masa nie..hanya perkara harian yang selalu aku buat sesampainya di office..Memang minggu nie aku datang awal,sebabnya…entah la…malas nak mengadap jammed kot..
Hari nie rasa nak banyak2 blogwalking…PV pun dah makin menurun sebab kemalasan,..heheheheh..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *