Nagging

Soup OF The Day Kami

Assalamualaikum
Rasa dah macam jadi satu trend bagi aku ngan TB kalau hari jumaat nie..Sebabnya..nie aku nak cerita nie.
Memang setiap hari Jumaat kitorang akan bertandang di kedai nie..makcik yang jual sup nie pun dah kenal muka kami nie..menu pulak memang menu biasa yang kami order..tak taulah kenapa.Mybe sebab diet..Kott…Tu TB bukan akak…Haruslah korang tak tau siapa TB nie kan..yeke tak tau..
Alah..pemilik blog ceritasitelingabulat tu lah…Kami kan satu office..Dulu aku pernah kenalkan dia nie kat korang.. baca sini …hehehe..kami satu tempat kerja..tapi berlainan department..
Ada lagi sorang sebenarnya yang join aktiviti kami setiap jumaat.Tapi lately nie dia jarang ikut,Mybe nak diet..nak jadi manten..tu yang kena jaga badan kot…hihihih…
Nak tau ape menu aku dan TB?
Menu TB
Sup campur dengan roti
Limau ais
Menu Aku
Sup ayam + daging
Limau suam
Tulah menu wajib kami setiap hari jumaat..Kau HADOOOO!! hehehe..gurau
Tempat kami nie tak ramai staff wanita..So yang ade berapa kerat nie semuanya berdiet..kecuali akak nie..
Tapi tempat tu mmg serius fofular dengan sup nya..Pelbagai jenis sup ada…sup lidah,sup ayam,sup babat,sup kambing,sup lembu,..macam2 sup lah ade..Kami suka pergi hari jumaat sebab tak ramai orang dan tak perlu bersesak-sesak sangat…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE