Uncategorized

Bila larut malam

Assalamualaikum

Ada yang masih belum tidur?.masih berjagakah korang..mata masih tidak mahu untuk tidur.niat hati nak berjalan jalan di blog rakan alam maya, tapi apakan daya, arahan en.husband suruh tidur, walaupun dirinya sedang sibuk membetulkan lappy..itu kerja part time yang dia lakukan sekarang…

Bila mata tidak mahu juga terpejam, mula lah menjdai stalker pada setiap facebook dan instagram…

Padahal besok masih lagi bekerja..memang tak suka kerana kena bekerja pada hari sabtu.tapi tuntutan tugas memaksa demikian..
Tiba tiba teringat kak mialiana dengan masalah ditempat kerjanya..dia down tiba tiba..rasa bersimpati pula…sebelum nie tak pernah pun kak mia story cerita cerita macam tu,,
Apa pun harap kak mia tabah..

Bila mata tidak mahu juga tidur, mulalah fikiran aku melayang..apa yang selalu aku fikirkan?
Perkara nie memang selalu aku fikir dan terus akah fikir selagi impian aku tidak tercapai.
Cuba ditanya oleh para isteri , apa yang mereka inginkan dalam sebuah kehidpun berumahtangga selain kebahagiaan..tentulah jawapannya hal anak…semua wanita nakkan itu., begitu juga aku..
Bila sesebuah rumahtangga tiada anak, tak sempurna rasa hidup mereka.apatah lagi perasaan wanita macam aku nie…rasa tak mendapat kelebihan yang allah bagi yntuk menjadi ibu sepeeti orang lain..

Nauzubillah..kekadang aku terasa melawan segaka takdir pulak..aku cuba bersikap redha..tapi redhakah aku..

Cuba mengumpul kekuatan sebanyak mungkin…amin..

.
posted from Bloggeroid

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *