Uncategorized

Sibuk Dengan blog,Cafe diabaikan

Assalamualaikum
Begitulah rutin sebagai peniaga sebuah cafe di ibu kota sekarang nie..Sibuk memanjang..sampai blogwalking pun nak cepat jerk..selalunya pagi-pagi aku kemaskan cafe tu..Hari nie boleh terlupa sampai cafe tunggang langgang..Untung dah la tak banyak mana..
Oppss…mesti korang tertanya-tanya cafe aku tu jual ape kan..Lebih kepada Coffea..Bermacam jenis coffea yang mahal-mahal dan diimport..Aku jenis yang tak suka nak war-warkan cerita..
selalunya ramai customer yang aku akan datang dua tiga kali sehari…Untung pun banyak..Sampai kopi yang di masak tak cukup..nasib baik dah ada 3 orang budak jaga..
Meh sini aku tunjukkan cafe aku nie..Baru nak meningkat naik.Harap lepas nie akan lebih ramai lagi..Ada niat nak luaskan cafe aku tu..Tengoklah macam mane..Duit dalam bank pun tak banyak..Kena kerja keras lagi nie..
Tolong support aku ea korang..Doakan kejayaan aku nie
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

tengoklah..pemalas betul budak2 nie nak kemas cafe…nak aku jugak masuk baru nak kemas
sampai gelas cawan semua lintang pukang
i love coffea
alhamdulillah..ramai yang berkenan masuk cafe aku nie..
korang pun jemputlah masuk cafe aku nie..xlah besar sangat..
nak download pi sini
oklah..nak pi jenguk cafe aku nie jap..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE