Uncategorized

Untungnya Aku??

Assalamualaikum
Selamat pagi isnin semua…harap-harap pagi nie takde la lagi Blues Monday ye..Maklumlah semalam dah cuti..Mesti dah banyak rest.So hari nie ada semangat bekerja kan..hehehe
Hands upSiapa yang belum sarapan angkat tangan..
oh!! ramai jugak yang belum sarapan ye..Sebelum memulakan tugas ,perlu untuk korang mengambil sarapan pagi.kalau boleh biarlah yang ringan dan ringkas..Takut bila ambil sarapan berat,mata pun jadi berat jugak ye.
Kenapa entry aku nie pasal untung ek!! bukan untung dari segi bisness atau ape pun..Just untung bila duduk satu taman dengan adik beradik…Sebabnya,bila pepagi ,aku mesti lalu depan rumah ababg aku..Al maklumlah jarak antara rumah aku dengan rumah dia selang beberapa buah rumah jerk..untungnya bila sarapan kakak ipar aku selalu bagi kat aku.even,kalau mak mertua aku tu dah buat sarapan untuk aku,tapi aku akan dapat lagi dari kakak ipar aku yang paling aku sayang..Sekepala kitorang nie..Sebab umur kitorng pun sama hahahaha…best sangat,,,
Tu lah untungnya aku bila bab makanan nie,Lagi satu taklah aku sunyi,sebab ada 3 orang anak saudara aku yang selalu jer temankan makngah dia nie..Walaupun aku kekadang berperang dengan menreka..nampak je bertiga.Tapi kalau kat rumah dah macam seploh orang,hehehe.
Jom sarapan sebelum aku melalut lebih panjang lagi.
C360_2013-10-07-07-45-52-713.jpg

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *