Uncategorized

Sudah Mula Bekerja

Assalamualaikum
source from google
Bila dah lama tidak bertugas hari sabtu,memang lemah betul untuk memulakannya..Selepas 3 bulan aku bercuti untuk hari sabtu,hari nie hari pertama aku dah start kerja..
Sebenarnya 3 bulan lepas,memang aku ada minta dengan company untuk memberikan keizinan bercuti pada hari sabtu.ini kerana aku telah mengambil satu kursus untuk upgrade skit level aku nih..hehehe..mana tau jadi boss nanti..amin…Tapi dengan syarat aku kena cover 1 jam setiap hari dari isnin hingga lah jumaat,
Seronoknya kalau hari sabtu tak bekerja kan…Taklah struggle sangat dengan kerja..then,boleh la buat aktiviti-aktiviti diluar atau dirumah hari sabtu..Memang ada niat aku nak cari kerja 5 hari seminggu..
source from google
Tapi nasib baik hari nie kerja sampai pukul 12 tengahari jerk..Lepastu dah boleh balik…hehehhe…
Dan Hari nie nasib baik boss xde..so rileks dan santai je kalau kejer pun…hahahaha…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *