Uncategorized

Pengomen Tegar Di Blog Kisah Si Dairy

Assalamualaikum
Mungkin sudah menjadi satu trademark bagi blogger sekarang untuk mewujudkan entry Pengomen Tegar.
Sila betulkan ayat aku nie samada Pengomen atau pengkomen..Al maklumlah dah lama meninggalkan sekolah.
Bagi aku entry seperti ini bukan untuk memliki apa-apa status..Aku juga sependapat dengan diorang dengan adanya entry ini,sedikit sebanyak menghargai mereka yang sudi untuk menjengah dan menjadi pengkomen tegar dalam sesebuah blog…menghargai mereka yang selama ini juga memberi support setiap kali aku mewujudkan entry.
Aku mengucapkan terima kasih kepada sesiapa sahaja yang datang dan singgah ke blog ini,yang memberi komen atau hanya sebagai stalker..aku menghargainya..Bagi aku blog nie hanya biasa-biasa saja..Tapi mungkin ada keistimewaan yang mana hanya mereka saja yang tahu menilainya.
Disini aku senaraikan mereka yang menjadi Top 10 dalam blog aku..nanti aku buat lagi untuk top 11-20 pulak..hehehe
last but not least..Aku harap korang boleh lah menjenguk kesemua mereka nie tanda support ye..ikhlaskan diri anda terlebih dahulu..Then,aku harap tuan/puan/cik blog nie tak marah kan aku sebab curi header 2 mereka nie…Ini adalah untuk tujuan promosi jerk…kah..kah…kah…Thanks aku ucapkan pada mereka kerana memberi aku semangat untuk terus berblogging..Dan juga rakan-rakan  blogger yang lain..
nantikan untuk next episode top comentators tu ye…Thanks for reading..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *