mykadsmart shopper

Mykad Smart Shopper Programme (MSSP)

Assalamualaikum
Ilmu yang terbaru yang aku dapat minggu lepas..Tak sure sangat sebenarnya nak berkongsi..Tapi diberi kekuatan itu untuk berkongsi jugak dengan korang..
Tak tahu samada korang pernah mendengar tentang program ini atau tidak..Apa yang aku perolehi dari program ini adalah penggunaan Mykad untuk tujuan membeli barang keperluan dengan potongan diskaun.
wah..sungguh hebatkan…Terdapat pelbagai jenis kedai yang sudah mengambil bahagian dalam program nie dan  hampir 100,00 pengguna yang mengaktifkan Mykad mereka untuk program ini…
setiap kali pemilik kad pengenalan berdaftar dalam program ini membeli barang di kedai yang mengambil bahagian, rakan pemasaran akan mendapat komisyen sebanyak 1%… 
Bagi mereka yang telah mendaftar dengan program ini,mereka akan mendapat mata ganjaran dari kedai-kedai dan pasaraya terpilih
aku dah download aplikasi mmsp nie..memang mudah untuk kita dapat point dan mengetahui di mana kedai yang sudah berdaftar..
kisahsidairy
Masih lagi menimba ilmu untuk mengetahui lebih lanjut pasal nie…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE