Nagging

Tebaru Tentang Jobdirumah

Assalamualaikum
Bercerita tentang jobdirumah nie,aku rasa ia lebih popular dikalangan blogger.Tapi tak terkecuali dengan En.Husband yang sekarang nie lebih berminat dengan dunia blog.Cumanya,untuk membuat blog dan menulis entry-entry seperti wife dia mungkin tidak.
Sejak akhir-akhir nie en,husband selalu je bagi dorongan kat wife dia,..Dia dah mula untuk buat jobdirumah.
alhamdulillah..ada suami yang sentiasa support hobi wife dia..
Sejak tu jugak dia selalu mengikuti blog Mialiana dan juga Hasrulhassan..kalau pergi kemana-mana atau ada sesuatu yang boleh untuk dijadikan entry,dia tak lupa  mengingatkan aku untuk menulis entry -entry berdasarkan apa yang dilihat dan sesuai untuk di share di blog nie..
jobdirumah
nanti aku akan update ye tentang jobdirumah nie..
tunggu hasilnya pulak…hehehehe
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE