Uncategorized

Apa Terjadi Hari nie

Assalamualaikum
Kejadian nie baru je terjadi di office aku…
kalau korang ingat,aku selalu cerita tentang supervisor baru yang sentiasa macam bagus tu,,Hari nie disebabkan kebagusan dia tu,hari nie ada pekerja production yang tidak berpuas hati dengannya melemparkan satu objek besi di tingkap office aku…Terkejut mak!!!!…
Of courselah pekerja tu tak puas hati dengan percakapan yang No manners tu..Oh tidak..rasa seram sejuk jugak tadi..
Habis pecah tingkap office aku nie..nasib baik tiada siapa cedera…Tapi aku tak boleh nak salahkan pekerja tu 100% sebab,dia diberi tugas untuk disiapkan..Tapi bila takde material yang cukup untuk dia complete kan kerja tu,of course lah dia tak boleh senang duduk..Bila minta barang dekat department aku, dan tidak dilayan oleh supervisor aku nie dengan baik,maka terjadilah satu pergaduhan kecil..oh takut-takut…
Si supervisor  terus ambil gambar dan mintak HR ambil tindakan ke atas pekerja tadi..haiii…entahlah..susah nak cakap dalam hal nie…yang penting bagi aku kerjasama tu penting,masing-masing ada tugas yang perlu dilaksanakan..Tak slah untuk cakap dengan baik-baik dan saling hormat menghormati..Barulah kerja dengan hati yang tenang..Kalau dah bermusuh macam tu,macam mana nak buat kerja..Pelik la dengan sorang tu yang macam takde perasaan.adoyaii…mybe sbb tu smpi sekarang nie dia tak kawen lagi..
Melemahkan semangat aku kejap…Lepas nie apa lagi la jadi kat department aku…emmm…mengeluh jap..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *