Uncategorized

Bila Bertukar Pada Wifi

Assalamualaikum
Hari Minggu macam nie,bila dah tak de aktiviti nak buat,so malam nie aku layan jugak AF nie..
Nie pun sebab aku nak menjawab EN.SURVEY hehehe…
Lagi pun AF last nie macam tak mula-mula dulu..Masa tu mana ada astro rumah aku…Bila tiap tiap minggu keluar konsert AF nie,aku akan pastikan aku beli cd untuk konsert nie..Lagi satu aku bertukar-tukar cd ngan member…Tontong duit beli cd nie..Perghhh…taksub giler kan..
Tapi AF yang  nie memang tak rasa feel macam dulu la…
Out of topic la rasanya..hehehe..Cerita nya en.husband dah pun bertukar pada Wireless..Lagi menyenangkan aku untuk menonton tv sesambey layan blog..Boleh la sesambey tu jugak aku blogwalking di blog-blog mereka-mereka tu kan…hehehe..
Kalau tak,bila nak online mesti naik rumah atas(rumah dua tingkat)..so tak boleh nak layan tv kan…So sekarang anywhere and anyplace occay..
oklah tengah rajin nak blogwalking nie…jom..jom

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *