Nagging

Menghidupkan Kembali Mood Berblogging

Assalamualaikum
Rasanya dah beberapa hari aku privatekan blog nie..Rasa semak fikiran bila tinggalkan blog nie lama-lama..
Buat yang bertanya kenapa aku nak stop berblogging tu,tidaklah untuk terus stop meninggalkan dunia blog nie.
Aku buat keputusan untuk privatekan blog nie kerana ada masalah dalaman yang aku tak boleh nak elakkan..mungkin juga stress bila apa yang aku buat tak menjadi..Akhirnya blog aku jadi tunggang langgang seketika.dari situ aku dah mula rasa tension yang amat sangat.Ada lagi masalah yang aku hadapi..Tapi mungkin masa tu aku rasa tension yang amat sangat dan terus privatekan blog.
Tapi tulah,bila fikir balik,dengan privatekan blog dan mendiamkan diri bukanlah jalan penyelesaian yang terbaik kan..aku hadapi lah jugak walaupun payah.
Hope korang tak lupalah akan kewujudan blog aku yang kecil nie….
Banyak benda nak aku share dengan korang..insyallah ada masa aku update lagi.banyak keje nak kena settle lepas beberapa hari aku amik cuti..hoho..
Happy blogging..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE