Uncategorized

Country Garden Danga Bay

Assalamualaikum

Selepas melawat pakngah yang aku yang sakit di Hospital Sultanah Aminah, aku plan nak balik rumah.Tapi bila teringat ada member aku yang pernah cerita tentang country garden di Danga Bay tuari, aku terus ajak en, husband ke sini..korang taulah, sejak beberapa tahun nie keadaan danga bay kurang memuaskan .sebab aktiviti kat sini tak macam 4-5 tahun sahulu..Dah tak ceria.

Tapi sejak adanya Country Garden Danga Bay nie, aku rasa dah cukup meriah.1st time aku masuk, tempat nie dah macam pusat rekreasi.Tapi tujuan utama country garden nie adalah untuk showroom apartment or kondo .Tapi yang bestnta disini dilengkapi juga dengan rekreasi untuk keluarga..memang best.Tapi penat berjalan.Kawasan sekitar dia memang luas.Makanan dia memang mahal, jangan cakaplah.selalu tempat tempat macam nie memang mahallah…hehehe.

Aku rasa memang sesuai kot nak berekreasi kat sini…nanti aku sambung lagi ye…nie aku sajikan sedikit gambar gambar di Country Garden Danga bay…see you..


posted from Bloggeroid

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *