Uncategorized

Aktiviti kisahsidary.com 16 September

Assalamualaikum
Semalam adalah 16 september bersamaan dengan cuti 1 Malaysia Bila dengar tentang cuti,aku rasa semua suka kan..Sebab masa tulah boleh diambil untuk bercuti bersama keluarga.Bukan senang nak ada cuti macam nie..So ambil kesempatan untuk bersama-sama lah kan..
Semalam aktiviti aku tidaklah padat mana,cuma semalam berkesempatan nak menziarahi pakcik aku yang di tahan wad kerana penyakit kakinya tu..
Selepas sarapan,En.husband da sruh siap-siap sebab takut nanti kalau dok lepak-lepak lagi kat rumah,memang tak pergilah jawabnya..
Pakcik aku ditahan di wad Barat Hospital Sultanah Aminah kerana penyakit yang aku kurang pasti..Tapi aku memang kesian tengok  kaki dia yang akan atau mungkin di potong.
pakcik aku nie bukannya ada kencing manis atau dena tapi boleh jadi macam nie..Aku pun confuse.
16 september

16 September
Maaflah kalau buat korang tak selera nak tengok
Sungguh aku kasihan dengan masalah beliau nie.Bermula dari lubang sekecil jarum,sehinggalah lama-lama menjadi hitam dan sangatttt..bisa..
Keputusan hari rabu nie,Sebab semalam pakar tulang dah tengok dan scan…yang peliknya di kaki pakcik aku tu,tiada denyutan dari urat nya..pelik kan..itu lah yang menjadi pelik oleh dokter tu..Siap geleng2 kepala lagi..
harap-harap kaki tu dapat diselamatkan dari dipotong..Risau jugak..kasihan melihatnya…Of course la isteri dia yang sanat sedih walaupun suaminya kata,takde pape,…jangan nangis…seorang isteri..mestilah ada perasaan macam tu kan bila tengok suaminya sakit.
lama jugaklah aku bersantai di sana sambil jumpa sepupu-sepupu aku yang lain..
lepas tu aktiviti meredah Country Garden Danga bay .Baca penuh entry disini 

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *