advertorial,  review product

Review Product-Overlab Yellow Pumpkin Real Powder Mask

Assalamualaikum
Hari nie aku nak share dengan korang tentang Product dari Hishop nie.
Satu lagi product yang aku nak share dengan korang tentang Overlab Yellow Pumpkin Real Powder Mask.
Banyak kelebihan labu yang korang tak tahu kan..Labu kuning kaya dengan vitamin,serat dan antioksidan yang diperlukan tubuh.Ianya juga boleh menutupi liang-liang roma yang terbuka..labu kuning ini biasanya dijadikan pelembab untuk kulit kita.Labu juga mampu merawat jerawat di muka.
Orang -orang dulu memang pakai nie untuk kulit muka mereka.Yelah dulu buat sendiri..sekarang nie semua dah ada yang siap yang dijual di pasaran.
Caranya mudah sahaja.Hanya memerlukan 15-20 minit sahaja
Step 1-buka penutup masker.perhatikan ada 2 bahagian.satu masker dan satu lagi serum
Step 2-Masker yang dikeluarkan tadi di masukkan bahagian yang mengandungi cecair serum.Basahkan sepenuhnya
Step3-Tampal di muka dan dibiarkan selama 15-20 minit..rasa sejuk…memang best
Step 4-Selepas kering,tanggalkan dan cuci muka.Kulit korang akan kelihatan lebih bermaya dan juga licin..Sorry tak dapat nak appear muka sebenar..hahaha…
Untuk korang yang tiada masa untuk ke beauty spa tu,boleh la beli masker nie dan buat kat rumah..Lagi senang dan jimat masa.
Nak dapatkan nya…Layari laman web Hishop.my-Pumpin Real powder mask
‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe
Rating untuk product nie aku bagi  
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE