Nagging

Omongan Pagi

Assalamualaikum
Hari nie dah terpacak awal dekat opis..Pesan dekat En.husband kemas bilik sebab wifey nie nak keluar awal bekerja..Ececeh…Sebetulnya pukul 7.05 aku dah keluar hari nie.Bila dengar guruh beserta dengan kilat yang berperang kat atas tu,aku terus cepat-cepat bersiap sebab risau jammed teruk nanti..Selalunya aku keluar pukul 7.20 pagi..Tapi kalau time2 hujan nie aku keluar masa tu,confirm masuk keje pukul 8 lebih…dah kena potong gaji pulak.Walaupun rumah dan tempat kerja tu tak jauh mana,tapi ada satu tempat  tu,pepagi memang jammed..Aku pun tak taulah kenapa.Mybe ada traffic light kot..Sebab tu lah jammed.
Tak sempat mak mentua aku sediakan sarapan..Memang selalunya dia akan bekalkan aku sarapan..al-maklumla..kalau ikut aku sempat je sapu roti dengan kaya..Tapi dia lebih suka untuk buatkan mee goreng or nasi goreng untuk aku..kalau sabtu ahad aku lebih suka buat nasi lemak..
Out of topic ke nie..Oh tidak..sebab tajuk entry Selamat pagi.Dalam Keadaan Pagi.
Aku dengan template blogger di godam…Nak tahu baca dekat blog nie http://www.akubahrain.com/2013/09/blog-kena-godam.html
Nampaknya ada yang suka buat kerja lebih masa nie..huiii..dasyat diorang nie…Cari duit di hujung jari..Aku pun cari duit di hujung jari..Keje aku tangan dekat keyboard je hari -hari..merapu lagi..
Eh…Aku dapat hadiah..nanti aku update ek…Nak blogwalking sementara tunggu loceng bunyi..
Happy blogging korang…Jangan lupa selalu singgah..Ok..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *