Uncategorized

Nom Nom Media’s Social Media Minds 2.0 survey!

Assalamualaikum
Mungkin ramai yang telah tahu tentang ini kan.Sekarang nie pihak Nuffnang telah bekerjasama dengan Digital Reseller iaitu Nom Nom Media untuk membuat kajian kerana mereka mahu satu cara untuk berkesan mencapai keluar dan mendekati secara peribadi dengan semua blogger dan media pengaruh sosial di Malaysia.
Kaji selidik itu termasuk soalan-soalan yang berkisar media sosial dan apa yang  biasa dilakukan di internet. Berapa banyak masa yang  dihabiskan di Facebook? Apa yang diposting di Instagram? Mereka ingin tahu semua tentang hal itu.
Promo
korang just klik banner nie sahaja.
Sebagai tanda penghargaan, 1000 orang pertama yang melengkapkan kaji selidik akan mendapat RM1 dikreditkan kepada Nuffnang mereka atau akaun ChurpChurp! Kajian ini bukan sahaja terbuka kepada Nuffnangers atau Churpers walaupun – semua orang dengan sambungan internet adalah dialu-alukan untuk mengambil bahagian dalam kajian itu, begitu juga dengan memberitahu kawan-kawan anda dan keluarga tentang perkara ini juga.
Mereka inginkan pendapat korang.Sangat penting bagi diorang untuk mengetahui pendapat-pendapat kroang tu.So,kalau korang ada masa just pergi ke link ini dan jawab soalan-soalan survey yang dah mereka sediakan…
let’s do it..eh..aku dah buat..kroang bila lagi…hehehe…Just klik banner kat atas tu ye

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *