Uncategorized

Review Product-Skinmiso Pore Beauty Nose Pack

Assalamualaikum

Tibalah Masa untuk aku review sikit product nie..Product nie datangnya dari  barangan Hishop..So,kalau korang nak dapatkan barangan nie boleh la ke web Hishop.

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack adalah satu cara untuk kita membuang blackhead dan whitehead terutama di bahagian hidung.Bahagian hidung aku nie kalau blackhead kurang,tapi kalau whitehead memang banyak,terutama bila time nak period..

Keistimewaan Skinmiso Pore beauty Nose pack nie,tak macam product lain yang perlu basahkan bahagian hidung.Hanya perlu buka dan pasang terus..sebelum tu cucilah dulu muka tu ye.Dan kalau korang nak tau,korang akan rasa sejuk bila pakai nose pack nie..memang best..

Apa yang terkandung dalam Skinmiso Pore Beauty Nose Pack.Ada 3 Jenis.Apa dia..
1-Pore beauty Nose pack 1 step– adalah bertujuan untuk menanggalkan blackhead & whitehead
2-Pore beauty Nose pack 2 step– adalah bertindak sebagai contraction and calming mask
3-Pore silky Essence -Untuk mengawal minyak dibahagian hidung-barang ini hanya terdapat jika membeli set  skinmiso beauty Nose pack

*Dalam sample ini disertakan juga cotton swab untuk kegunaan menghilangkan blackhead dan whitehead yang keluar.

Oklah aku tunjukkan cara-caranya pulak ye.

Step pertama yang perlu korang buat adalah,bersihkan muka terlebih dahulu,
Kemudian keluarkan Pore beauty Nose pack 1 step dan tampal ke bahagian hidung seperti ini

 (sorry..pengcahayaan gambar kurang baik)

Selepas itu bersihkan hidung dengan menggunakan cotton swab yang sudah disediakan.Kemudian cuci bersih untuk ke step ke2
Ulang seperti tadi dan hasilnya hidung korang akan rasa licin..sampai hari nie aku rasa licin..
So bagi korang yang mempunyai masalah seperti ini,bolehlah dapatkan sekarang dengan melawati  web mereka di sini Hishop
atau boleh lawati Hishop seperti dibawah nie
‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe
Rating untuk product nie aku bagi  
ok…tunggu review untuk next product ye..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE