ads

Nuffnang Dan Kehilangan kisah Si Dairy

Assalamualaikum
Lega rasanya bila dah boleh nak menaip entry.Tadi aku try publish melalui tab,tapi tak keluar-keluar..Mybe penggunaan internet dah berlebihan menyebabkan line slow.Hadoiii..
Rasa hilang segala kebosanan dari semalam.Apa taknya,bila tak boleh nak update entry,tak boleh nak buat kerja,dan tak boleh nak blog hoping kat blog2 korang..stress mak!!
Sebabnya adalah kerana server disini ada problem.Dari pagi semalam tak settle2 jugak..petang nielah baru kembali as a normal.Alhamdulillah..Walau kerja berlambak,aku akan settlekan satu-satu..janji no pending jon for next week..sebab next week ,hari pertama dalam seminggu tu,pagi2 aku dah kena publish report..Boss nak tengok anak buah dia nie buat keje ke tak..Tak pernah missed out satu pun kecuali aku ada emergency leave..Tapi gaji tetap tak naik..benciiii…
Tapi korang ada perasan  sesuatu tak dekat bawah nie  nuffnang ada sediakan Poll 2.0
macam aku nie
kalau korang nak try macam aku boleh check acc nuffnang korang..
Satu lagi,thanks kat nuffnang bagi BE kedua untuk aku..
kalau ada Iklan dari Digi tu..korang  rajin2 lah tekan yek…satu lagi sila jawab pertanyaan poll 2.0 aku tu ea…macam nak jawab soklan spm jerk..kacang je lah..hehehehe..
Eh…dah start nak blog hoping nie..join segmen rakan-rakan…mati akal rase sehari tanpa blog nie..adoyaii
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE