blog matters

Hantu Cbox

Assalamualaikum
Entry nie aku tujukan kepada blogger-blogger eh..Rasanya tak sesuai kot aku nak tulis blogger..aku just tulis anasir-anasir yang telah membuat onar di banyak blog2 di Malaysia nie..cewahh
Korang pun pasti dah tau yang anasir-anasir nie telah membuat link iklan dengan memberikan nama-nama orang yang kita kenali,atau sahabat blogger baik kita..Ini bertujuan untuk meraih keuntungan apabila blogger klik diatas nama orang itu dan keluar sang iklan yang boleh memberikan keuntungan si anasir itu..
Harap korang faham..Dan aku rasa mereka bukanlah blogger yang ikhlas dalam berblogging..mybe berblogging hanya untuk mendapatkan keuntungan.
Xsalah untuk mencari keuntungan dalam berblogging..tapi biarlah cara yang betul.Penat lah diorang yang bersusah payah membuat segmen dan Ga semata-mata untuk mendapatkan sedikit hasil..tapi yang nyata diorang berusaha,bukan dengan cara yang senang macam nie.ape daaa…
cer korang tengok dekat cbox korang sekarang…pastinya ada link-link iklan yang telah mereka letak disitu contohnya seperti dibawah nie
ni aku printscreen di blog aku sendiri…kalau korang tengok ada nama-nama nie,..korang abaikan jerk…
oklah sambung kerja…eh…jangan blues monday ek hari nie
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE