Showing 44 Result(s)
nuffnang

Nuffnang Premiere Screening – Unbeatable

Assalamualaikum Hah!! nie ada satu berita gumbira buat Fans of MMA (Mixed Martial Arts) okeh.. Dante Lam kembali dengan satu lagi filem blockbuster Hong Kong iaitu Unbeateable. Pada korang yang suka aksi-aksi seperti jackie Chan dan jugak Bruce lee,mesti korang jugak suka nak tengok cerita Unbeatable.. Date: 14 August 2013 (Wednesday)Time: 9.00PMVenue: GSC Mid Valley Pelbagai aksi yang menarik di sini If I could be a champion MMA fighter, my trainer would …

Suka Hati thanks to Blogger sayang

Sentap Mak!!

Assalamualaikum Oh tidak!! rasa macam sedih yang amat tapi tak tahulah kenapa..Ini semua angkara Farah si bublynotes tu.. Tak sangka dia review blog mak ni nyah!!.. Kata-kata yang menyentap lubuk hati akak ni..Mungkin korang tau itu kata-kata biasa dari farah..Tapi yang mengenali farah dan berkawan dengannya mesti rasa kata-kata itu satu penghargaan yang amat sangat. Farah dah tau sikit sebanyak tentang aku nie..Dia tau apa yang berlaku dan apa yang …

RANDOM

Perkenalkan Blogger baru-Cerita Si Telinga Bulat

Assalamualaikum Hari nie aku nak perkenalkan seorang blogger baru yang masih baru berjinak-jinak dalam dunia blog nie.. Bukan satu office aku lah,tapi satu company dengan aku.. Nak bagi semangat sikit kat dia Empunya blog “cerita Si Telinga bulat nie,adalah salah seorang yang mempunyai wawasan yang tinggi tau…Rajin membaca dan kini beliau suka berkongsi dengan sesiapa sahaja yang membaca blog beliau. Anak jati Johor gitu.. Kenapa aku tak tampal banner dia??? …

Semasa Sharing TIPS

7 Sebab Anda Patut Makan Kurma

Assalamualaikum Mungkin korang ramai yang tahu tentang kelebihan memakan kurma..Dan aku rasa entry nie sudah ramai yang buat..Tapi itu blog diorang..hehehe…. perkara yang membuatkan aku nak share kat korang nie adalah kerana Kurma sekarang nie tidak hanya di makan pada musim berpuasa sahaja..malah hari-hari biasa pun kita perlu memakannya.Ini kerana kurma mempunyai khasiat yang tinggi yang kekadang kita tak tahu tentang itu. Sebab kita patut makan kurma adalah 1. Membuat …