affiliate

HiShop August Beauty Box Review

Assalamualaikum
Ehem..ehemmm….sape taknak cantik…Diberi peluang untuk menjadi cantik..of course la terima..
Tuari Hishop ada bagi peluang kat para bloggers.untuk mempromosikan barangan kosmetik kelauran Hishop.Wanita je kot…sebab takkan la lelaki nak pakai kosmetik pulak kan..So PCL tak boleh nak masuk affiliate nie ok…hehehehe..Tunggu Nuffnang pulak bagi ganjaran…hehehe
Lepas aku dah isi borang untuk daftar sebagai beauty box review…hari ini dah dapat emel dari Hishop mengatakan aku telah terpilih untuk dijadikan Hishop August beauty Box Review..Bila dah orang suruh try pakai secara free..Of course la kena review barang yang digunakan..
So tak sabarlah kiranya untuk aku menerima box tu..
just klik banner nie
Terima emel dari Hishop
Tak sabar nak tunggu barang tu sampai…apa agaknya yang aku dapat ek…
nanti aku boleh share dengan korang tentang produk nie.
So korang rajin-rajin lah tengok website dari HISHOP nie
ooopsss..sorry..PCL termasuk dalam ini filem…hehehe
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE