bertukar domain.

Selamat bertukar Domain Kisahsidairy.com

Assalamualaikum
Alhamdulillah….Apa yang dihajati selama ini telahpun tercapai..
Akhirnya Kisah si dairy bertukar domain..Kalau korang perasan,tiada lagi blogspot.di blog ini…
Sekarang dah bertukar kepada www.kisahsidairy.com..
pendek dan senang diingat ok…macm ler selama nie aku tak ingat..ececeh…
tapi macam sedih pulak…yelah..selalunya kalau key in kat url tu,mestilah letak blogspot.sekarang tidak lagi.
Thanks kat rakan blog yang tolong meng”suggestkan guna domain dari tututututut
Thanks kat PCL n Mialiana.com..Nasib baik ada tempat rujukan.
Minta perhatian dan kerjasama dari rakan blogger yang meletakkan url saya di dalam bloglist mereka..tolong la saya utk ubah kepada .com ye..kot la korang tak dapat pulak nak cari blog nie..huhu..sedih saya..
jangan lupa untuk selalu singgah kat blog nie…thank you untuk korang..n big big hug untuk korang jugak..muakssss…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE