Hackers

Google selamatkan Saya

Assalamualaikum
Terkejut juga bila dapat emel dari google emel aku telah di sign in oleh orang lain.Dahsyat sekarang nie..Cepat jer dapat kesan kan..Mulanya mybe sebab lepas aku tukar domain..Selepas tu sepatutnya aku kena tukar password aku cepat2 sebab password lama tu aku dah beri keizinan pada netkl untuk uruskan hal perpindahan domain aku..Cer baca sini.
Selang beberapa jam selepas penukaran,aku biarkan je emel aku macam biasa.tetiba aku dapat emel dari google
klik untuk tumbesaran
Cer korang perhatikan ,dari manakah hackers tu datang…New Zealand???
serius..ngeri..nasib baik dapat diselamatkan..kalaulah google tak bagitau aku,alamatnya habis la blog aku nie dan juga emel aku kan…Memang la diorang nie xde kerje ek..
Thanks En.Google...
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

28 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE