Uncategorized

Bagaimana Caranya -Mohon Bantuan

Assalamualaikum
Eceh!!! tajuk entry entah pape jerk..Ade kesah..hihihi
Nak mintak tolong sangat kat korang yang lebih otai dan arif bab2 koding menkoding nie..Maklum ler,,Aku memang fail bab2 koding nie.
Kalau korang tengok kotak komen aku nie,,Sila tengok sekarang…Memang takde komen kan..Maksud aku entry uang lepas la..Yang korang dok komen tu..Pastu kalau aku ada masa,aku akan reply komen korang tu..Maknanya aku berbesar hati dengan komen korang tu..yang tak reply komen korang tu bukan sebab kecik hati..tapi kurang masa..Merapu lagi..hik..hik..
cer korang bandingkan komen ni..aku nak komen yang macam nie,bawah komen korang ,aku boleh reply..macam nie
sila besarkan untuk mengelakkan korang kerabunan
komen aku akan jadi macam nie..maksudnya komen yang aku reply takkan ada dibawah orang yang komen tu..erk…korang faham tak nie…
haaaa…kan…fahamkan..
please tolong aku eh…macam tak best je reply message aku tu dok kat bawah sekali…mencik ar..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *