Blogwalking,  Suka Hati,  thanks to Blogger sayang

Sentap Mak!!

Assalamualaikum
Oh tidak!! rasa macam sedih yang amat tapi tak tahulah kenapa..Ini semua angkara Farah si bublynotes tu..
Tak sangka dia review blog mak ni nyah!!..
Kata-kata yang menyentap lubuk hati akak ni..Mungkin korang tau itu kata-kata biasa dari farah..Tapi yang mengenali farah dan berkawan dengannya mesti rasa kata-kata itu satu penghargaan yang amat sangat.
Farah dah tau sikit sebanyak tentang aku nie..Dia tau apa yang berlaku dan apa yang sedang aku lalui..Aku pernah menceritakan pada farah satu ketika dulu..Tapi biarlah rahsia…Thanks farah sudi dengar bebelan akak nie..
Farah orang yang senang untuk berbicara dengannya..Rasa macam dah lama kenal pulak dengan si farah.
Of course korang kenal sape empunya blog Farah Bublynotes nie..Blog yang penuh dengan ladybird…comeyyy
Dah terima ek kad raya akak tu..Alamak..tang tulisan tu jangan tunjuk dekat2..sebab kurang cantik..memang tak suka sangat nak menulis..refer entry farah nie ye..<Tekan sini >Tapi kalau suruh menaip..bagilah apa sahaja..gerenti siap cepat…hahah..
dah nama pun clerk data entry..kejenya of course la menaip jerk..
Farah..thanks tau jadi kawan akak..harap keep in touch selalu-selalu..
farah…selamat hari raya buat farah jugak ye…maaf jika ada kesilapan perkataan pabila berbicara dengan farah..o-o yerk…ayat famous masa sekolah dlu…
Pada korang yang tak dapat kad raya dari aku tu,minta maaf banyak2..sebenarnya sebelum order kad raya nie,terfikir nak buat segmen,,tapi jenis suka merendah diri sangat.bila ramai blogger buat segmen,kot tak laku pulak kad raya tu.last2 bagi jer kad raya pada blogger yang dah lama kenal..
Tapi…
Insyallah,tahun depan dah boleh order kad raya banyak-banyak dari http://www.hazwanhairy.com/
Cantikkan kad raya dia buat…so,tahun depan korang boleh order dari dia ye.
pssttt..dah lama si ery tu tak update entry..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *