Nagging

Persiapan raya lagi

Assalamualaikum
Biasalah dah nak dekat-dekat nak raya nie,persiapan dah mula dilakukan..
Shopping mana yang perlu..Tahun nie berbelanja ala kadar je..mana yang patut..Bukan apa,Nak guna duit untuk balik kampung lagi..Tol lagi…Semua tu dimasukkan dalam perbelanjaan hari raya jugak..
Begitu juga duit raya,kali nie en.husband da tukar siap-siap duit raya..Semalam dah start packing duit raya pulak..Walaupun tak banyak yang aku spend untuk duit raya,insyallah adik beradik,anak saudara,sepupu sepapat semua diambil kira.kesian la kalau budak-budak datang balik denan tangan kosong.
Setahun sekali je nak bagi duit raya kot..Taklah nak berkira sangat..Itupun masih dalam budget perayaan kami..Dah bagi-bagi dengan en.Husband apa yang perlu aku beli dan dia sediakan..hehehe..Tapi untuk isteri dia wajib belikan..hehehehe…
sampul raya yang pelbagai warna dan corak,memang aku suka,…hehe..banyak sampul raya sponsor dari bank dan jugak shopping complex okeh
psssstttt..dapat kad raya lagi dari Eca Dwinky Sya dan jugak Eqbal Zack
Thanks to both of u ok…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE