kad raya

Kad Raya Dari Blogger

Assalamualaikum
Alhamdulillah..tercapai jugak apa yang diingini.Mengumpul kad raya dari blogger amat menyeronokkan.
Pelbagai corak dan warna kad raya special  and limited edition dari mereka.
Hari nie si receptionist bagitau kat aku,ada surat dari Sabah…Sabah??!!!
siapakah itu..Rasa takde beli barang online ke ape ke dari sana…
Rupa-rupanya blogger dari Sabah kirim kad raya kat aku..maksudnya nie blogger ke3 yang bagi kad raya kat aku..bestkan…
nak tau siapa yang mengirimnya????

Dari blogger : www.qaleshyaumairah.com

Dari blogger :www.kisahemasputih.com
aku suka tang kad blogger uzu nie..cantik kad dia..
for both of you thanks for the cards..hopes tahun depan dapat lagi ๐Ÿ™‚
aku dah letak kat tepi meja untuk aku jadikan kenang kenangan,,,

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *