kad raya

Kad Raya Dari Blogger

Assalamualaikum
Alhamdulillah..tercapai jugak apa yang diingini.Mengumpul kad raya dari blogger amat menyeronokkan.
Pelbagai corak dan warna kad raya special  and limited edition dari mereka.
Hari nie si receptionist bagitau kat aku,ada surat dari Sabah…Sabah??!!!
siapakah itu..Rasa takde beli barang online ke ape ke dari sana…
Rupa-rupanya blogger dari Sabah kirim kad raya kat aku..maksudnya nie blogger ke3 yang bagi kad raya kat aku..bestkan…
nak tau siapa yang mengirimnya????

Dari blogger : www.qaleshyaumairah.com

Dari blogger :www.kisahemasputih.com
aku suka tang kad blogger uzu nie..cantik kad dia..
for both of you thanks for the cards..hopes tahun depan dapat lagi πŸ™‚
aku dah letak kat tepi meja untuk aku jadikan kenang kenangan,,,
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.