lagu raya,  semangat nak raya

Lagu raya yang Dinanti-nantikan Masa Dulu

Assalamualaikum
Bila dah dekat nak raya nie,Keluarlah lagu-lagu raya dari corong-corong radio.
Rasa mereka akan mengeluarkan lagu raya pada pertengahan puasa.Tadi pagi Hotfm pun dah keluarkan lagu raya.Tapi kat office nie ada satu je radio online yang boleh bukak..iaitu Bapakku Fm
Bapakku.fm nie memang banyak keluarkan lagu raya..so,sesambil buat keje aku dok melayan lagu raya.
Dulu-dulu time tengah puasa nie aku memang suka dengar lagu Halaman Asmara dari ziana zain ft Awie.
Masa aku kecil-kecil lagu nielah makcik-makcik aku yang muda-muda dok tunggu.Satu lagi aku dan makcik-makcik aku akan catit cerita-cerita yang bakal disiarkan pada hari raya..masatu penuh satu kalender tu kami conteng.Bila hari raya,kami lebih suka berkumpul beramai-ramai.maklum la dulu makcik-makcik aku ramai yang masih bersekolah..Umur aku masa tu baru darjah 4..Aku pun dok ikut join diorang la.
Satu lagi aku memang suka dengar lagu raya sanisah tu..aku pun dah tak ingat apa tajuk lagu tu..
korang pulak..apa lagu raya kegemaran korang…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE