Uncategorized

Terjebak dengan kampung girl pulak

Assalamualaikum
Selepas habis drama sebenarnya saya isteri dia, kini beralih pulak dengan kampung girl.
Yang pasti ramai yang sedang menonton cerita nie.
Amacam..best tak…sebelum tu happy weekend kat korang esok ye..besok dah boleh shopping raya.Tu bagi yang dah bergaji je.Yang belum gaji tu duduk rumah diam diam jerk.
Dah boleh hias hias ape yang patut.bersihkan apa yang patut.buat 5S.bukan kat office je kena 5s.Kzt rumah pun kenz jugak.
Harinie aku dapat kad raya dari shida tau..hehe..thanks…jom singgah blog beliau. Www.duniashida.com
Dah start..sambung esok…

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE