nuffnang

CPUV JULY DARI NUFFNANG

Assalamualaikum
Setelah 2-3 bulan jugak tak dapat CPUV  dari Nuffnang nie.hari nie baru peraasan satu yang on going..
Harap dapat la berterusan dan meningkat.Bukan senang sekarang nie Nuffnang nak bagi CPUV.
Nasib baik tak menyerah kalah..Kalau nak ikutkan hari-hari aku update survey dan hantar ticket kat diorang.Jawapan tetap sama.mungkin belum ada luck untuk aku untuk dapatkan CPUV nie.
Dan sekarang nie,alhamdulillah..boleh la dok tambah-tambah duit yang ada..
Nak jugak merasa cash out macam diorang tu..Itu kira hasil titik peluh la kan.
Volkswagen Think blue..
korang tolong ler rajin-rajinkan tangan tu untuk  menekan iklan-iklan yang muncul dalam blog aku nie ye..Jasa korang amat la dihargai.
sepanjang 3 tahun berblog.nilai nuff aku baru rm30.hahaha,,kelakar je kan..orang lain dah berapa kali cashout dah..
semuanya terpulang pada nasib masing-masing…merajinkan diri nie untuk blogwalking..tunggu…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE