Uncategorized

Selamat berhujung minggu

Assalamualaikum
Alhamdulillah..sudah puasa ke lima hari nie, alhamdulillah…penuh puasa setakat nie..
Ramai ke yang dah bercuti..
Semalam tak dapat nk menziarah kawan kawan di alam maya nie…lepas habis kelas , aku bergegas balik ke kampung..maklumlah…xsabar dah nak balik.korang tengok entry aku dua tiga hari nie pun dah kecoh pasal balik kampung.haha..
Sempatlah lepas buka semalam hantar adik aku yang study kat Terengganu tu.
Hari nie makin kuranglah ahli jawatankuasa mengepoh dalam family aku nie…
Xpelah nanti raya dapat jumpa lagi.
Walaupun tahun nie turn aku di belah mnetuaa, insyallah raya pertama aku akan singgah rumah fmily aku di kota tinggi.raya kedua pula, aKu akan balik ke Melaka, belah suami.selalunya destinasi kami selepas melaka adalah pahang.
Al maklum adik beradik belah suami tak ramai.tapi kalau dah berjumpa meriah jugak.cuma saudara mara belah suami jelah yang ramai berbanding dengan aku nie
Oklah korang…selamat menjalani ibadah puasa dengan ikhlas dan sabar.selamat berhujung minggu.
Lusa isnin..so happy blues monday..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *