Uncategorized

Khas Untuk Mereka yang bergelar Wanita

Assalamualaikum
Siapa diantara korang especially wanita yang suka pakai skirt dan juga palazzo.
Angkat tangan.
Kat sini aku nak memperkenalkan korang dengan kewujudan sebuah Fanpage yang menjual skirt dan Palazzo yang memberi kepuasan kepada korang yang memakainya..
Butik batrisyia Beauty World 2u nie menjual secara borong dan runcit..
So kalau korang nak mencuba atau selama ini tecari-cari palazzo dan jugak skirt lycra nie korang boleh la jenguk fanpage butik batrisyia nie


Antara skirt dan juga palazzo yang dijual di butik ini adalah.Sudilah kiranya korang jugak meng”LIKE” fanpage nie yerk…sama-sama tolong..hehehe..nak beli sekali pun boleh..

klik kat pic nie pun boleh untuk terus ke page mereka


Aku dah dapatkan satu skirt nie.Skirt diperbuat kain lycra,tak panas,lembut,ringan dan juga sangat comfortable..cubalah satu hari nie..(cewah..cam iklan pulak)
Bukan untuk wanita jerk..untuk lelaki pun boleh beli…Tapii….hendaklah dihadiahkan kepada isteri or girlfriend..jangan pakai sendiri sudahla…
nanti aku snap pic skirt yang aku pakai dari butik nie untuk korang tengok..tengok skirt jerk..
Aku ada sponsor skirt nie untuk sebuah blog..klu nak free korang tunggu ye aku announce ga tu..
salam jumaat semua..Jangan lupa pi terawih malam nie ye..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *