Dunia Blogging.Blogger baru

Blogger Baru-Jom Kenal

Assalamualaikum
Saja nak kenalkan korang dengan pakwe baru aku nie.Orangnya kecil molek jerk..
kalau korang sudi jomlah kenal dengan dia nie..
Nama sebenar dia nasharuddin..Umur dia baru nak masuk 19 kot..tak hengat pun..
kenapa aku nak kenalkan dia pada korang.Sebab dia juga salah seorang silent blogger..Dah lama buat blog.,
tapi lately nie macam dah ade 2-3 entry yang dia buat..Maknanya dia masih berminat denga dunia blogger..macam kakak dia jugak..hehehe…
Cuma dia xckup masa kot nak update entry sbb dia skrg nie study lagi..
So Trademark blog Of course ” AJA AJA FIGHTING”
link Blog Beliau..Aja!!
peminat tegar fashion dan drama korean..perasan sungguh
Entry Pengenalan
Hiii… I just wanna tell you guys that currently, i’m studying in UNIVERSITI TEKNLOGI PETRONAS (UTP). I’m taking Business Information System here.. I have got a few freinds here, like Aizat as my roommate, Irfan, Daus n Imir as my neighbor n the res as my guess… hehe…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE