Uncategorized

Suprise Birthday Party To my Kakak Ipar

Assalamualaikum
Wah!!..rase seronok kan bila ada seseorang yang akan buat suprise party kat kita…Rase kita disayangi dan dihargai gitu..
Ceritanya tentang birthday kakak ipar semalam.walaupun umur dia sama dengan umur aku,tapi bila kahwin dengan abang aku nie.of course la kena panggil kakak kan???
Emmmm….dah tua dah..Moga selalu gumbira ye kakak ipar…
Semuanya telah dirancang oleh suami mu tu..cuma kesiannya..video suprise part telah di delete sepenuhnya oleh anak mereka yang konon-kononnya nak ambil gambar mase tu..adeh!! penat betul buat kejutan..Hape pun tarak!!
yang menjayakan suprise party of course la aku.Sebab aku tinggal selang 5-6 biji rumah je di taman yang sama.Senang nak berbincang..Seronoknya dpt makan kek ice cream..Selama nie, abang aku xpandai pun tempah-tempah kek..
Monday blues hari nie..
layan jelah skit sebanyak gambar blur nie..hehe

Tuan tanah kedaung mesti lah ada kan…hehehe

Jarang betul botak nie nak bergambar…susah ni nk sruh dia bergambar
sweet sangat ler tu…
Banyak lagi gambar yang aku tak upload..Sebab banyak candid..no..no..no..
**actually gambar abang aku nie memang sebiji arwah ayah aku..rindu kat dia..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *