blog matters

Blog Under Service

Assalamualaikum
Wah…Tenang rasanya bila dapat tengok dan menaip entry hari nie.Setelah beberapa hari Blog nie Under Service..Perbetulkan apa yang patut.
Kalau dlu suram je kan…sekarang dah nampak keceriaan blog.Cer korang komen sikit.
Pastu tepuk tangan tanda terima kasih kat Deno.Budak kecik tu lah yang telah mencantikkan blog aku yang dulunya suram je..Sekarang dah ada warna warni…comel kan…
Thanks kat Deno yang sudi melayan karenah akak ni yang super cerewet.ngada nak cantik bagai…Tapi Traffik tak tinggi mana pun..
Mungkin ada kawan-kawan yang tuari nak blogwalking kat blog yang super x famous nie,xboleh nak masukkan..Sebab Deno dah privatekan blog nie untuk orang2 VVIP sahaja..hahaha…Untuk tugas menservice la kononnya…
Dan sekarang Hasilnya…Alhamdulillah…
Perbezaan banyak tau…Tang HEader tu.
Dulu
Sekarang
Siap ada banner lagi…

                                                 
                                                        

Comeyy tak Kak Ton

okalh…dah nak start buat keje…sat gi nak bw kat blog kengkawan pulak…

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE