Nagging

Apa Dah Jadi

Assalamualaikum
Selamat pagi semua,Selamat berpuasa bagi yang berpuasa hari nie,Alhamdulillah da puasa yang ke2.
Saja nak cerita pagi-pagi nie,nak blogwalking kenalah ada entry..hehehe..saja la tu nak mintak dibalas..sesambey tu,teringat semalam aku ada captured laptop kepunyaan En.husband yang sekarang nie dah tak diendahkan oleh aku dan En.husband.macam kaya sangat laptop 2-3..tapi tak digunakan..
Sebelum kahwin ,aku ngan En.Husband da memang ada laptop sendiri-sendiri.Bila dah berkahwin,duduk satu rumah,jadi laptop ada dua.Baguslah ada 2.kalau tidak berebut dengan En.husband.jadi dia pakai satu n aku pakai satu.
Tahun lepas,company abang aku ada buat lelong PC..harga baru 350 lelong..Dia offer kat aku,fikir-fikir punya fikir ambil la jugak sebab bagus kalau pc dekat rumah.Besar skit screen..hehehe…tak puas jugak tu..
Then,kat rumah dah ada 3.Satu laptop memang buat untuk berjalan jauh or balik kampung ..Of course en.Husband akan bawak kemana-mana sahaja.
Bila dah ada gadjet terkini,yang senang dibawa kehulu hilir..wah…teringin pulak nak beli..Rembat satu Samsung tab yang aku guna sekarang nie..jadi tinggallah Laptop acer dan Hp kat rumah tersadai..broadband aku dah terminate..Malas pakai..
Tulah kalau minat suami isteri sama,seronok..hehehehe..
Last-last..laptop aku jadi  cenggini
Last-last Laptop berhabuk duduk bawah meja..haha…Malam tadi kesian..lapkan dan bersihkan badan lappy nie
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE