Uncategorized

Selamat Hari Lahir

Assalamualaikum
Sambut hari jadi yang simple.Cuma disambut oleh pakcik ngan makcik, nenek dan ibu.Ayahnya bekerja.
Actually hari nie jadi anak saudara aku.aku belikan kek je.Dekat kedai kek tu tadi aku ingat nak beli kek biasa je.Tapi terpandang ada kek ice cream.not bad lah.Setengah kilo harga baru rm33..Murahkan, perisa coklat.Kalau baskin rabbinsrase lebih mahal dari tu..hehe..
Dalam keluarga abang aku, ada 3 orang yang sambut birthday pada bulan yang sama.so, aku beli kek tu untuk 3 orang.Selalunya kalau birthday dalamfamily aku, aku akan sponsor kek.sebab akumemang suka kek..hehe
Jom layan pic nie

Published with Blogger-droid v2.0.10

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *