blog matters

Blog Lambat Loading

Assalamualaikum
Dah 2 hari nie,aku rasa resah gelisah je bila tetiba aku baru perasan blog nie lambat loading.Nak kata widget yang berserabut,takdelah pulak..Nak-nak part sidebar aku nie,Lama aku bukak baru la menjelma satu persatu,
Dah tukar template banyak kali tapi still sama jugak.kepala da pusing dah..Rasa macam dah malas nak tengok blog nie.Sakit hati bukan main lagi.
Cer korang tengok,blog aku nie lambat ke loadingnya,ke kat tempat aku je lambat loading.tapi aku bukak kat tab pun sama jugak.lambat jugak.
Kotlah korang boleh tolong aku yang berserabut nie.Apa perlu aku buat ek..Padahal blog aku nie simple jer..Taklah banyak sangat sarang…hehe
Mohon bantuan korang…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE