Showing 51 Result(s)
BLOG

PCL buat Kejutan

Assalamualaikum Mesti korang tau kan blog PCL dah mencecah ke satu juta Pageviews..WOWWWwwwww.. Blog aku pun takde sampi ke tahap tu..Rasenya xsampai seratus orang yang singgah ke blog aku nie dalam sehari..Apa nak buat.. Nak di jadikan cerita masa aku menyinggah di blog  PCL dua-tiga hari lepas(yee ker).Ada entry PCL yang nak countdown ke No 99999…yeker nie,Dia ada bgtau nak printscreen no cantik tu. Heh!! keterujaan itu membuatkan aku sekali …

RANDOM Sharing

‘Terima Perubahan Saya Secara Perlahan-Lahan’ – Lisdawati

Assalamualaikum Lisdawati memberitahu memakai tudung adalah salah satu proses dalam menjadi seorang insan yang baik. KUALA LUMPUR: Aktres Lisdawati berharap peminat tidak terlalu mengharap dia akan terus menjadi seorang muslimah yang sejati selepas mengambil keputusan untuk memakai tudung kira-kira tiga minggu lalu. Lisdawati berkata, sebagai manusia biasa masih banyak perkara yang perlu diperbaikinya dan menutup aurat adalah salah satu proses peralihan dalam hidupnya. “Tidak bererti apabila saya sudah memakai tudung saya …

RANDOM

KITA DICIPTA SALING MENYEMPURNAKAN

Assalamualaikum Bila kamu telah bertemu dengan seorang INSAN,Yang bagimu telah pasti boleh membawa kebaikan kepada dirimu menyayangimu mengasihimu dan mencintaimu…Mengapa kamu berlengah lagi?..Cuba membandingkannya dengan yang lain? Terlalu mengejar KESEMPURNAAN,Kelak dia akan berjauh hati dan kamu akan kehilangannya apabila dia menjadi milik orang lain,Kamu juga yang akan MENYESAL dan tidak ada gunanya lagi karena dia telah menemui cinta sejatinya yang jauh lebih baik dari kamu dan ketika itu tiba tiada guna lagi …

RANDOM

Perlawanan Bola Sepak Antara Johor dan Kelantan

Assalamualaikum Wah, hari nie gamat lagilah nampaknya stadium Larkin.Hari nie perlawanan bola sepak antara 2 buah negeri iaitu Johor dan Kelantan.Semangat hari ni budak office balik cepat, semata-mata nak tengok perlawanan tu.. Sebenarnya bola nie kurang minat sangatlah, tapi dah en.husband awal-awal lagi da bukak channel Arena Astro, so, terpaksalah join jugak tengok. Bagi aku kedua-dua negeri nie memang kuatlah..Kelantan terkenal dengan gol keepernya iaitu apek.Johor pulak siapa tak kenal …

saya menang

Menang segmen “Segmen Ke 2 Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com”

Assalamualaikum Alhamdulillah..tuari aku merajinkan diri untuk join segmen acik nie…tapi tak sangka pulak dapat masuk bloglist acik..cer tengok Entri Ni.. Actually ada 16 blog yang berjaya untuk masuk ke dalam bloglist acik nie 1. Blog Cik Akak 2. Syuhadah Salleh  3.Celoteh Si Gadis Kidal 4.Coretan Hati Kathy  5. Dunia Kecil   6. Lorong Cinta aka Ambak  7. Timi Zero 8.Duniabawahtempurung 9. Diarionlinenurul 10. Blog Hakim 11.Kisah Si Dairy 12.Atie Eryati  13.Ayue Jean 14.Khairil Mazri     15. Pensel Buruk 16.IhaZaliza …

RANDOM

Menu kami

Assalamualaikum Apa menu korang malam nie. Nak menu yang ringkas je malam nie.Malam-malam tK boldh menu berat-berat..Nanti berat badan bertambah.Nanti korang jugak yang susah kan? So hari nienaku buat special made dari food court kipmart..hahaha..pandai tak aku. Dapur tK berasap lagi malam nie.gara-gara pi bayar bil..bLik da penat..so, terpaksalah makan kat luR.. Mee rebus daging utk aku n mee goreng untuk en.husband Selamat menjamu selera semua.. Published with Blogger-droid v2.0.10

songs

11 Ribu Tonton Lagu Keroz Nazri Di Youtube

Assalamualaikum Sekarang nak popular dan glamor memang senang kan? jom baca nie v v v Keroz Nazri PETALING JAYA: Penyanyi dan komposer baru Keroz nazri gembira apabila klip video lagu terbaharunya iaitu Sedia Bercinta Lagi telah berjaya mendapat sebanyak 11 ribu tontonan di laman Youtube. Keroz atau nama sebenarnya, Khairul Nizam Nazri, 28, berkata, sehingga kini klip video tersebut masih lagi menerima tontonan daripada penonton tidak sangka jumlah itu meningkat dengan mendadak …

Sharing

Ibu, ayah jadi galang ganti

Assalamualaikum Sedih betul baca metro hari ini…kehilangan ibu bapanya sekelip mata sahaja.. Johor Bahru: “Ibu menjerit sekuat hati memaklumkan rumah terbakar menyebabkan saya tersedar daripada tidur dan terus menggunakan tukul besi untuk memecahkan tingkap sebelum menyelamatkan diri. “Malangnya, selepas keluar dari bilik, barulah saya sedar ibu dan bapa terperangkap di dalam rumah,” kata Shahrul Huzaimi Mahmud, 32, yang sedih melihat kejadian kebakaran membabitkan rumah mereka itu di Kampung Pasir di …

RANDOM

Nasi ayam penyet Mbak Nyai

Assalamualaikum Tengahari nie dapur tak berasap.al-maklum hari sabtu aku keje halfday.Plan balik keje nie, nak join aktiviti mandi air terjun.Tapi en.husband kata dia penat.so, terpaksalah cancel untuk join mak ngn adik2. En.husband ajak makan sebelum balik ke kota tinggi..so, aku rekemen kat dia makan nasi ayam penyet dekat kg pasir putih.. Sebenarnya di Kamoung Pasir Putih ni, ada beberapa restoran yang jual nasi ayam penyet nie.dulu aku suka makan dekat …