Uncategorized

shopping di UO

Assalamualaikum,
Lepas balik keeja tadi, kakak ipar ajak pergi beli barang dapur di UO.Actually, UO ade sale dalam minggu nie.So, balik kerja terus ke pusat bandar..Ada apankat pusat bandar tu.Kat pusat bandar pasir gudang tulah terletaknya UO.
Sampai di UO, punyalah ramai orang.pastu ada event ape entahlah..yang penting ada dekat 3 hingga 4 ratus kereta alza disekitar tu..mybe club2 alza kot.sebabnya pelbagai plat number yang aku nampak.
Masuk UO, punyalah ramai orang pi belanja kat situ.selalunya mereka akan buat sale ikut hari dengan sale barangan terpilih jerk..so, korang kenalah ambil pamplet yang disediakan disitu.Jadi korang tahu item apa yang tengah sale hari tu..Siapa yang rajin belanja kat UO nie mesti tau..haha
Aku pun baru berjinak-jinak berbelanja kat situ.selalunya kipmart jerk..satu tempat lagi senang..
Dan aku telah pun menambah koleksi card…
Korang tengok atas nie la…heheh

Published with Blogger-droid v2.0.10
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE