Uncategorized

Cara Mendapatkan CPUV dari Nuffnang

Assalamualaikum
Selamat pagi sabtu..Kali nie aku nak mengajar korang cara untuk mendapatkan CPUV dari Nuffnang..
Haha..kelaskan tajuk tu..pandailah sangat aku nie nak mengajar orang tentang Nuffnang nie.
takat dekat akaun Nuffnang adelah dalam 20 hengget..Berani ekau nak mengajar mereka-mereka yang dah otai..dush sekali kat muka..
Sebenarnya aku teringin jugak nak Cashout beratus,beribu riban dari Nuffnang ni,Tapi tanpa usaha dan kerja keras takkan ler Nuffnang tu nak bagi duit bertimbun-timbun kat aku..kalau la tiap-tiap bulan Nuffnang bagi aku duit..sure aku berhenti kerja..Dok rumah goyang kaki,gerak-gerak jari jer kat keyboard nie..Tiap-tiap bulan duit masyuk..
Tu cuma angan-angan okeh..Ade ke kerja yang hanya dengan komputer hari-hari boleh buat duit..
Tuari ada seseorang yang call aku untuk invite aku join satu benda nie..Dia just cakap dengan berinternet hari-hari boleh buat income yang menarik..
Smart Media Technology..Ade korang kat sini yang tau pasal nie..Ade ke yang dah ade pengalaman dapat income yg masyuk lepas join benda nie..Dia bagi aku website nie..Dia kata cuba akak baca tentang benda nie(tak tau ke aku malas baca)
Kalau korang ada pengalaman tentang benda nie,please let me know hokey..
Lari tajuk pasal Nuffnang nie..En. Nuffnang..Bila aku nak dapat CPUV beribu riban nie..Nak beli banglo la…haha…angan-angan suda…oklah nak stop merepek..Abaikan Tajuk entry aku yang macam Otai tu…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *