Nagging

Paling Tak Suka Berblogwalking Bila..

Assalamualaikum
kat sini aku nak bagi tau kat sesiapa sahaja yang sudi menerima nasihat dari aku yang taklah sehebat mana.
Tapi mampu untuk menolong korang dari tidak dilawati oleh blogger -blogger lain
Perkara yang sentiasa membuatkan aku malas nak menyinggah blog tu adalah sebab
Popup Likebox Fanpage
Benda nie memang selalulah jugak aku terserempak..Kena Like dulu baru la boleh masuk blog tu.lagi satu kat bawah tu kan ada beberapa minit yang terpaksa kita menunggu untuk kita enter kat blog tu.Kekadang lebih dari berbelas minit like box tu nak hilang..Mood nak masuk blog tu da memang takde lah.
~so dinasihatkan buang la Likebox tu yer.
Loading Blog lambat
Mungkin bab nie korang tak perasan,bila orang komen tu barulah korang perasan.Kalau aku tengok lambat sangat nak loading,of course terus tekan butang pangkah punya..Sorry.
Mybe bab nie korang kena kaji semula kenapa blog korang loading lambat..Mybe sebab terlalu banyak widget yang bersarang dalam blog korang..Dulu masa mula-mula buat blog nie,kalau boleh semua nak letak..Tapi ada blogger yang menegur,so aku pun ubah jadi blog yang paling simple.
Button Follower
Dulu benda nie terjadi pada aku..tak perlu banyak2 butang follower..cukuplah satu ye ..taklah peningkan kepala orang..
Background Blog
Nie pun kalau boleh sesiapa yang background template yang berserabut dengan bunga-bungaan dan jugak ..biarlah background yang ringkas dan sedap mata memandang..
Lagu Dalam Blog
Ni yang selalu aku perhatikan kat korang punya blog..Rasanya tak payah la korang letak lagu dalam blog.
Terkejut tau orang yang datang lawat blog korang tu..Kuat pulak tu.hadoii..Kan ke seronok datang ke blog orang dengan aman dan damai.tenang rasa fikiran..
oklah..takat tu jelah yang aku nak sampaikan kat korang..minta maaf lah kalau apa yang aku tegur tu buat korang terasa..ini adalah pengalaman aku masa blogwalking kat blog2 korang..
harap sama-sama kita perbetulkan apa yang patut.Aku sedia di tegur dan diberi nasihat..Kerana aku perlukan nasihat dan teguran korang untuk memperbaiki kelemahan aku dalam dunia blog nie
Aku perlukan sokongan dari korang  dan korang lah sahabat aku..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE